Serwis kulturystyczny
Home - Album - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj

wzrost masy...:)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kimi
Gość

PostWysłany: Pią Cze 23, 2006 2:42 pm    Temat postu: wzrost masy...:)
Odpowiedz z cytatem

siema...mam 20 lat Cwicze od roku....mam 174cm , waze 78 kilo mam 38,5 cm na ręku i wyciskam na maxa 105 kilo na klatke..chce jak kazdy zwiekszyc swoja mase mieśniową Smile ...planuje niedlugo zakupić 4,8 kg mass xxl , Crester Biogenixa i taurynę....napiszcie mi czy to dobry pomysł i ewentualnie co byscie mi poradzili....planuje wydać ok..220zł....z gory dzieki ...pozdro..
Powrót do góry
junior
Gość

PostWysłany: Pią Cze 30, 2006 8:12 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

szczerze to mass xxl jest taki sobie tak wiec zamienilbym to na np. duzy nitrobolon w proszku 109zł jakies aminokwasy i bialko serwatkowe. tak w 200zł powinienes sie zmiescic. tak wogole to gratuluje wynikow.pozdro
Powrót do góry
strit

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 2:46 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ale głupoty piszesz. Przy dobrej diecie mass xxl jest bardzo dobry. Sam zrobiłem dużo masy na tym gainerze..
Nie lepiej byłoby standardowo:
kreatyna vitalmaxu 500gr
tauryna vitalmaxu 200kap
mass xxl 3kg
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Large
Site Admin

PostWysłany: Pon Lip 03, 2006 4:24 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja mając 20 lat ważę 102 kg (8% tłuszczu). Ćwiczę od 5 lat i nie brałem nigdy żadnej super wyje..j masówki. Jedynie co wpieprzałem to 5-6 posiłków dziennie. Mając dobrą dietę mozna wsadzić sobie te wszystkie gainery w... - dla mnie są one zupełnie nie potrzebne. Jedynie czego w mojej diecie czasami brakuje to białko, dlatego biorę odzywki wysokobiałkowe Wink

Dieta przede wszystkim!

Dodane po 2 minutach:

ja zwięszkam swoją masę biorąc następujące suplementy:

Kreatyna
HMB
GLutamina
BCAA
(czasami tauryna + arginina)

i do tego walę odżywkę białkową Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email    
Dzarek

PostWysłany: Wto Lip 25, 2006 3:18 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Napisz czy miałeś wcześniej jakieś cykle kreatynowe, jeśli nie to na pierwszy cykl proponuje mono najtaniej wychodzi z Vital Maxa (ta zielona) do tego ewentualnie Tauryne (najtaniej wychodzą mega capsy z olimpu), Glutamine (tu polecam Glucetyl) i BCAA (tutaj tez najtaniej wyjda megacapsy z olimpu)
Chyba, że masz braki w diecie wtedy zaopatrzasz sie w gainera, bądź jakieś białko.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach