Serwis kulturystyczny
Home - Album - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj

Nitrix???

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Charwey

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 8:03 pm    Temat postu: Nitrix???
Odpowiedz z cytatem

Witam!! Czy stosował ktoś z was Nitrixa firmy BSN?? Mam znajomego który to stosował i zachwala ten środek mówi że siła skacze z doby na dobe a pompe czuje praktycznie przez cały dzień (uważam że troche przesadza). Chociaż nie powiem bo wyniki poprawił diametralnie... Jest to w miare drogi wydatek z rzędu 240zł więc wolałbym potwierdzenie skutecznosći tego środka na więcej niż 1 osobie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
triatlonistyka
Gość

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 10:21 am    Temat postu: a co bedzie jak ci sie skonczy.. (bedzie gorzej niz wczesnie
Odpowiedz z cytatem

taka "pompe" mozna sobie zarzucic przed zawodami lub na plaze ale nie codziennie bo mozesz sie stac niewolnikem takich azotowych rzeczy... ja gdy pierwszy raz zastosowalem kreatyne to miesnie nug nabily mi sie do tego stopnia ze nie moglem nimi ruszac !! tak wiec to nie jest dla mnie.. lepiej gdyby ten Megabol zrobil jakiegos bostera testosteronu bo ten biosterol to jest dobry na rozwuj miesni.. ale czuje sie po nim jak "kobieta"
Powrót do góry
Charwey

PostWysłany: Sob Paź 21, 2006 11:02 am    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czyli mam rozumieć że jest to poprostu strata kasy Question a efekt "pompy" po odstawieniu tego środka zostanie taki jakbym go wogóle nie brał??? Hmmm..może jednak nie będe ekspermyentował i przeznaczę to kasę na dobrą odżywkę białkową jako dodatek do solidnej diety (jak robiłem to do tej pory) chociaż jeśli nie spróbuje to nigdy się nie dowiem jak jest z tym naprawde. Z resztą muszę wziąść poprawke na to że co nie zadziała na kogoś nie znaczy że nie zadziała na mnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach