Serwis kulturystyczny
Home - Album - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj

M3 Creatine BIOGENIX- czy nadaje się na samą rzeźbę i siłę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dynamit
Gość

PostWysłany: Wto Paź 31, 2006 10:58 pm    Temat postu: M3 Creatine BIOGENIX- czy nadaje się na samą rzeźbę i siłę
Odpowiedz z cytatem

Mam 16 lat waże 80 kg Oto chodzi że mam trochę małą rękę bo tylko 32 cm. kupiłem m3 creatine.Napiszcie czy dobrze wybrałem bo muszę zwiększyć masę mięśniową i siłę. Napiszcie jakie jeszcze suple mogę kupić żeby wyrzeźbić ciało i zwiększyć siłę. Nic na masę Exclamation [/url]
Powrót do góry
Charwey

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 8:46 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Troche nie rozumiem...chcesz zwiększyć masę a nie chcesz nic na mase więc jak to z tym jest Very Happy ...uważam że najpierw powinieneś robić mase stosując dietę wysoką w węglowodany,białko i umiarkowaną ilością tłuszczów dodając do tego odżywkę typu gainer a dopiero pomyśleć nad rzeźbieniem tego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Dynamit
Gość

PostWysłany: Pią Lis 03, 2006 10:54 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Powiem tak mam masę i nie potrzebuję masy tylko muszę zwiększyć siłę i wyrzeźbić całe ciało.Napisz co by było lepsze jakies białko czy może aminokwas.
Powrót do góry
Charwey

PostWysłany: Sob Lis 04, 2006 11:47 pm    Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o siłę i rzeźbę to ciężko obie te rzeczy połączyć. Trening na siłe wymaga dużych ciężarów i mało ruchów w serii natomiast trening na rzeźbe to trening z miejszym ciężarem(50-70%) a z większą ilością powtórzeń...dodatkowo na rzeźbe skupiam się na treningach aerobowych. Dieta też znacznie się różni...Jeśli chodzi o diete w trakcie rzeźbienia to powinieneś unikać węgli prostych i tłuszczów zwiększając ilość białka dodatkowo stosując odżywki białkowe + aminokwasy, jakieś spalacze tłuszczu, karnityne oraz antykataboliki typu HMB...siła natomiast rośnie najbardziej podczas treningu na mase. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ..:Forum kulturystyczne:.. Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach